Search String: Display: Description: Sort:

Results:

References: [ +subject:/^(?:^\s*(re|sv|fwd|fw)[\[\]\d]*[:>-]+\s*)*No\s+oil\s+pressure\s+on\s+break\s+in\?\s*$/: 7 ]

Total 7 documents matching your query.

1. No oil pressure on break in? (score: 1)
Author: Unknown
Date: Mon, 19 Jul 2004 09:39:04 EDT
Cranked over a newly rebuilt engine, with an oil coooler. Ignition not connected. Primed the oil pump. Cranked for about 15 seconds did not see the oil pressure gauge move. Took the oil cooler hose o
/local/apache/htdocs/mharc/archives/html/spridgets/2004-07/msg00489.html (7,294 bytes)

2. Re: No oil pressure on break in? (score: 1)
Author: Unknown
Date: Mon, 19 Jul 2004 09:47:06 EDT
I had this problem. On my motor (1500) I took out the dizzy and drive gear and ran the pump with a drill (counterclockwise) and got a lot of resistance. I took my oil cooler thomostat off and it most
/local/apache/htdocs/mharc/archives/html/spridgets/2004-07/msg00491.html (7,407 bytes)

3. Re: No oil pressure on break in? (score: 1)
Author: Unknown
Date: Mon, 19 Jul 2004 07:20:20 -0700 (PDT)
Priming the pump is good. Do the dry crank without the plugs in to eliminate compression (saves your starter, too). It takes 30 - 50 seconds for the oil pressure to come up, definitely not 15. When
/local/apache/htdocs/mharc/archives/html/spridgets/2004-07/msg00493.html (7,548 bytes)

4. RE: No oil pressure on break in? (score: 1)
Author: Unknown
Date: Mon, 19 Jul 2004 21:16:22 -0700
Some of my best motors had to run to show pressure. They never primed on the Paul Van Wig pvanwig@charter.net
/local/apache/htdocs/mharc/archives/html/spridgets/2004-07/msg00526.html (6,897 bytes)

5. Re: No oil pressure on break in? (score: 1)
Author: Unknown
Date: Tue, 20 Jul 2004 17:25:32 -0500
Is thing workin or is it dead?????
/local/apache/htdocs/mharc/archives/html/spridgets/2004-07/msg00535.html (6,873 bytes)

6. Re: No oil pressure on break in? (score: 1)
Author: Unknown
Date: Tue, 20 Jul 2004 15:32:17 -0700
/local/apache/htdocs/mharc/archives/html/spridgets/2004-07/msg00536.html (7,310 bytes)

7. Re: No oil pressure on break in? (score: 1)
Author: Unknown
Date: Wed, 21 Jul 2004 01:02:55 EDT
In a message dated 7/20/2004 6:27:12 PM Eastern Standard Time, wjhs1960@comcast.net writes: Is thing workin or is it dead????? You just want to hear that I fried the thing, don't you? I wasn't going
/local/apache/htdocs/mharc/archives/html/spridgets/2004-07/msg00546.html (7,393 bytes)


This search system is powered by Namazu